Sastanak MO SPS Dublje

31. januara 2016.

Dana 30.01.2016.godine u Dublju,  održana je sednica MO SPS Dublje.  U radu sednice učestvovalo je 50 članova mesne organizacije. Sednici MO SPS Dublje prisustvovalo  je  irukovodstvo OO SPS Bogatić: Nenad Beserovac-predsednik OO SPS dr Goran Makunčević član GO  SPS i potpredsednik OO SPS , Anđelko Uglješić-potpredsednik OO SPS, Ivana Đukić-sekretar IO OO, dr Tijana Pejović-član GO SPS i predsednica Saveta socijalističke omladine Srbije Mačvanskog okruga, Dalibor Ostojić-predsednik Saveta socijalističke omladine OO SPS Bogatić.

Prisutni članovi Mesne organizacije razmatrali su do sada preduzete izborne aktivnosti za predstojeće redovne lokalne i vanredene parlamentarne izbore i predloge kandidata za predstojeće lokalne izbore.

Mesna organizacija SPS Dublje predložila je Opštinskom odboru SPS Bogatić da kandidati ispred MO SPS Dublje   budu:

  1. Ivana Đukić, dipl.ekonomista, sekretar IO OO SPS Bogatić,
  2. Dragan Ružić, veterinarski tehničar, predsednik Lovačkog udruženja “Mačva” Bogatić i
  3. Mašić Ilija “Rene”, laboratorijski tehničar.

Nenad Beserovac, predsednik OO SPS Bogatić ovom prilikom ukazao na činjenicu da smo  predstojeće izbore shvatili ozbiljno i da smo na vreme krenuli sa radom.  Istakao je da su naši kandidati, ljudi  koji svojim ličnim ugledom, autoritetom  i primerom mogu doprineti da  naša Partija ostvari dobar rezultat. Uveren sam da će rad i angažovanje naših izabranih i imenovanih predstavnika u  organima lokalne samouprave, naših članova Opštinskog odobra, uz jačanje sopstvenih redova i kapaciteta, učlanjavanja sve većeg broja građana u redove SPS, doprineti da na budućim izborima postanemo vodeća stranka na teritoriji opštine Bogatić.

Prisutnima su se obratili i predstavnici omladine Dalibor Ostojić i dr Tijana Pejović i istakli da će omladina aktivno učestvovati u izbornim aktivnostima.

Dragan Ružić, predsednik MO SPS Dublje, izrazio je nadanje da će MO SPS Dublje na predstojećim lokalnim izborima ostvariti mnogo bolji rezultat nego na prethodnim izborima.

slike 020

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *