Састанак МО СПС Дубље

31. јануара 2016.

Дана 30.01.2016.године у Дубљу,  одржана је седница МО СПС Дубље.  У раду седнице учествовало је 50 чланова месне организације. Седници МО СПС Дубље присуствовало  је  ируководство ОО СПС Богатић: Ненад Бесеровац-председник ОО СПС др Горан Макунчевић члан ГО  СПС и потпредседник ОО СПС , Анђелко Угљешић-потпредседник ОО СПС, Ивана Ђукић-секретар ИО ОО, др Тијана Пејовић-члан ГО СПС и председница Савета социјалистичке омладине Србије Мачванског округа, Далибор Остојић-председник Савета социјалистичке омладине ОО СПС Богатић.

Присутни чланови Месне организације разматрали су до сада предузете изборне активности за предстојеће редовне локалне и ванредене парламентарне изборе и предлоге кандидата за предстојеће локалне изборе.

Месна организација СПС Дубље предложила је Општинском одбору СПС Богатић да кандидати испред МО СПС Дубље   буду:

  1. Ивана Ђукић, дипл.економиста, секретар ИО ОО СПС Богатић,
  2. Драган Ружић, ветеринарски техничар, председник Ловачког удружења “Мачва” Богатић и
  3. Машић Илија “Рене”, лабораторијски техничар.

Ненад Бесеровац, председник ОО СПС Богатић овом приликом указао на чињеницу да смо  предстојеће изборе схватили озбиљно и да смо на време кренули са радом.  Истакао је да су наши кандидати, људи  који својим личним угледом, ауторитетом  и примером могу допринети да  наша Партија оствари добар резултат. Уверен сам да ће рад и ангажовање наших изабраних и именованих представника у  органима локалне самоуправе, наших чланова Општинског одобра, уз јачање сопствених редова и капацитета, учлањавања све већег броја грађана у редове СПС, допринети да на будућим изборима постанемо водећа странка на територији општине Богатић.

Присутнима су се обратили и представници омладине Далибор Остојић и др Тијана Пејовић и истакли да ће омладина активно учествовати у изборним активностима.

Драган Ружић, председник МО СПС Дубље, изразио је надање да ће МО СПС Дубље на предстојећим локалним изборима остварити много бољи резултат него на претходним изборима.

slike 020

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *