Саопштење ОО СПС Богатић, поводом чланка објављеног на порталу www.alo.rs и новинама “АЛО”, од 28.01.2016.године

30. јануара 2016.

Поводом информације која се 28.01.2016.године појавила на интернет порталу www.alo.rs као и у штампаном издању „АЛО“ новина од истог датума огласио се Општински одбор СПС Богатић следећем саопштењем:

Овом приликом оштро демантујемо написе у дневном листу  и интернет порталу „АЛО“ где се у чланку под насловом „Избори потресли и подземље, Ћизин убијен због политике“ наводи  да је „Мирослав Јосиповић , звани Ћизин, који ј е убијен у недељу у кафани „АС“ у мачванском селу Дубље код Богатића , био члан СПС-а, те да је један од мотива  свирепе ликвидације свађа са бившим ортацима због различитих политичких опција које подржавају, односно интереса којим се надају да ће преко странака остварити“.

Гнусна је лаж и измишљотина да је настрадили Јосиповић икада присуствовао било ком страначком скупу организованом на територији општине Богатић у последњих 10 година, а камо ли да је био члан или активиста Социјалистичке партије Србије. Дотични  је имао пребивалиште на територији града Шапца, тако да није могао бити учлањен у Општинску организацију СПС Богатић, па чак  ни гласати за локални ново власти.

Напомињемо да је СПС у Богатићу носилац власти нешто мање од три године, па се питамо  због чега је требало чекати изборе да би се преко  странке остварио некакав интерес који није могао бити остварен у овом периоду.

У тексту чији су аутори екипа „АЛО“ и који није потписан од стране појединца, новинара, под именом и презименом, има много нелогичности и неистина, а нарочито тврдња да су учесници овог мафијашког обрачуна шуровали са корумпираним појединцима из света политике. Одговорно  тврдимо да ни бивше а ни садашње руководство општинског одбора СПС Богатић нема везе ни са каквим нечасним радњама, а нарочито не са људима  који се у тексту помињу и позивамо надлежне органе да у што краћем року објаве резултате истраге, да истина изађе на видело, чиме ће наше тврдње бити доказане, а ауторима текста , екипи „Ало“ нека је на част  на  лицемерном покушају да без икаквих релевантних аргумената, људе са именом и презименом, личним интегиритетом и ауторитетом, професионално остварене,  који предводе нашу партију, повежу са подземљем и најокорелијим криминалом.

Општински одбор СПС Богатић

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *