Састанак МО СПС Клење

22. јануара 2016.

slike 053

Дана 17.01.2016.године  у Клењу, одржана је седница МО СПС Клење. Седници МО СПС Клење присуствовало је  50 чланова МО СПС, као и најуже руководство ОО СПС Богатић. Тема састанка биле су,  пре свега предизборне активности Општинског одбора СПС Богатић и саме МО СПС Клење, као и утврђивање предлога  листе кандидата за општинску листу СПС за предстојеће локалне изборе.

Месна организација СПС Клење једногласно је усвојила  и предложила Општинском одбору СПС Богатић да кандидати испред МО СПС Клење буду:

  1. Др спец.гинекологије Горан Макунчевић, директор ДЗ Богатић
  2. Професор спорта и физичког васпитања, Милош Зорбић и
  3. Дипл. инжењер пољопривреде, Александар Поповић.

Овом приликом Ненад Бесеровац, председник ОО СПС Богатић истакао је да је пред нама најважнији политички задатак, а то је да остваримо одличан изборни резултат, како на локалним изборима, тако и на парламентарним. Такође, што се тиче локалних избора истакао да су ово пре свега избори за људе, а не Партије, да квалитетним кандидатима и радом можемо остварити добар резултат који  би нам омогућио да  и у наредном периоду будемо стожер и носилац власти  у општини Богатић.

Александар Поповић, председник МО СПС Клење истакао је да је задовољан радом Месне организације, као и тиме што се све већи број младих укључује у рад како МО СПС Клење, тако и ОО СПС Богатић и да се нада да ће МО СПС Клење остварити добар резултат на предстојећим локалним изборима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *