СВЕЧАНО УРУЧЕНА САНИТЕТСКА ВОЗИЛА ДОМУ ЗДРАВЉА БОГАТИЋ

12. септембра 2019.

Председник Општине Богатић Ненад Бесеровац и председник СО Богатић, Мирослав Дабић данас су предали на коришћење 3 санитетска возила Дому здравља Богатић, која су набављена у оквиру пројекта унапређења мера популационе политике који Општина Богатић реализује у сарадњи са Кабинетом министра без портфеља задуженог за демографију и популациону политику Владе Републике Србије.

Укупна вредност пројекта је 12.278.446,00 динара, од чега је учешће Општине Богатић 2.455.689,00 динара. У оквиру пројекта до краја месеца се очекује и набавка ултразвучног апарата за потребе Дома здравља и набавка опреме за потребе ПУ „Слава Ковић“ у Богатићу.

Председник Општине Ненад Бесеровац, овом приликом се захвалио Кабинету министра за демографију и популациону политику и истакао да се нада да ће се реализацијом овог пројекта, односно набавком санитетских возила и ултразвучног апарата побољшати и унапредити ниво здравствене заштите на територији наше општини.

Директор Дома здравља др Горан Макунчевић се овом приликом захвалио Општини Богатић, као и Министарству и истакао да ће се наведена санитетска возила користити за потребе поливалентне патронаже, као и за превоз пацијената на дијализу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *