Monthly Archives: mart 2018

ODRŽANA DRUGA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SKGO

ODRŽANA DRUGA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SKGO

  U Beogradu, 27.03.2018.godine održana je druga sednica Predsedništva Stalne konferencije gradova i  opština. U radu sednice učestvovali su ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić, pomoćnik ministra državne uprave i lokalne samouprave Saša Mogić i ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku prof dr. Slavica Đukić Dejanović. Opštinu Bogatić predstavljao je… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽANA 21.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BOGATIĆ

ODRŽANA 21.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BOGATIĆ

Danas, 23.03.2018.godine održana je 21.sednica Opštinskog veća Opštine Bogatić. Pred članovima Opštinskog veća našlo  se 25 tačaka dnevnog reda. Među značajnijim tačkama dnevnog reda članovi Opštinskog veća  razmatrali su i utvrdili predlog Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta opštine Bogatić za 2018.godinu, kojim se daje  pregled poljoprivrednog zemljišta po katastarskim opštinama, klasama, kulturama i… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽAN DRUGI SASTANAK U MINISTARSTVU DRŽAVNE UPRAVE POVODOM REŠAVANJA PROBLEMA NA GRANIČNOM PRELAZU PAVLOVIĆA MOST

U Beogradu, u prostorijama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, u četvrtak 08.03.2018. godine, sa početkom u 11 časova, održan je drugi sastanak, na temu rešavanja problema prometa roba preko privremenog graničnog prelaza na Pavlovića mostu, za vlasnike poseda na levoj obali reke Drine. Sastanku su u ime resornog ministarstva prisustvovali Zoran Kasalović, državni sekretar,… Nastavite sa čitanjem »

ODRŽAN SASTANAK POVODOM PROBLEMA PRELASKA GRANIČNOG PRELAZA “PAVLOVIĆA MOST” U BADOVINCIMA

U sredu 28.02.2018. godine, u prostorijama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, održan je sastanak povodom rešavanja problema prelaska  građana opštine Bogatić, a pre svega meštana MZ Badovinci, koji poseduju imanja na levoj obali reke Drine i prenosa repromaterijala i poljoprivrednih proizvoda, od strane istih, preko privremenog graničnog prelaza na Pavlovića mostu. Sastanak je otvorio… Nastavite sa čitanjem »