OPŠTINA BOGATIĆ DOBITNIK BRONZANE PLAKETE “ŠAMPION SOLIDARNOSTI”

17. decembra 2017.

 

Institut za transfuziju krvi Srbije u petak 15.12.2017.godine  na svečanosti u Skupštini grada Beograda,  dodelio je priznanja najuspešnijim sredinama, pojedincima i institucijama u organizovanju akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Opštini Bogatić pripala je bronzana plaketa, „Šampion solidarnosti“, za uspešno učešće i najveći broj davalaca krvi u Letnjoj kampanji 2017.

Predsednik Opštine, Nenad Beserovac, primio je priznanje humanosti ispred dobrovoljnih davalaca krvi opštine Bogatić i napomenuo da će i sledeće godine, lokalna samouprava zajedno sa Osnovnom organizacijom Crvenog krsta Bogatić, raditi na tome da rezultati budu još bolji.

Ovom prilikom predsednik Opštine Nenad Beserovac istakao je : „Velika je čast i zadovoljstvo biti ponovo ovde sa vama i drugi put za redom primiti ovo značajno priznanje najhumanijim ljudima iz Opštine Bogatić. Mogu da, kao i sve kolege koje su govorile pre mene, obećam da ćemo se truditi da i u danima pred nama doprinesemo da se ovde družimo i narednih godina“.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *