Предизборна кампања ОО СПС Богатић

18. априла 2016.

У оквиру предизборне кампање Савет социјалистичке омладине Богатић обилази месне заједнице на територији општине Богатић.Мештани месних заједница Црна Бара и Баново Поље имали су прилику да се упознају са програмом наше партије и да разговарају са  кандидатима СПС  за одборнике у Скупштини Општине Богатић.

Само храбро! До победе!sps 009 sps 016

12 Comments on “Предизборна кампања ОО СПС Богатић

 1. Milena

  Samo da ne uđete u saradnju sa SNS i ne izneverite volju birača i poštovaoce vaše stranke i vašeg rada !Mačvani ne zaslužuju da im članovi SNS a znamo ih svi kakvi su i ko su ,Mačvani ne zaslužuju da im takvi ljudi kroje kapu ! Zato pamet u glavu i ne mojte odmah posle izbora da počenete da gubite !

 2. Mladi ljudi

  Čestitamo vam pobedu samo strahujemo da posle ove pobede ne počnete da doživljavate poraze a poraz je ako Dabić ostane u Opštini,ako ne smenite Bobu iz SNS -a koji sramoti mesto direktora jer ne zna ništa o socijalnoj zaštiti,sramno će biti ako nastavite da slušate kako vam SNS vlada i kako su izbori i pobeda uzaludna !A biće uzaludna ako se spetljate sa SNS-om.
  MLADI BOGATIĆA

 3. Milosavljevic

  ЧЕСТИТАМО ПОБЕДНИЧКОМ ТИМУ САМО НАПРЕД ЉУДИ !БРАВО !

 4. Sreten

  Dragi ljudi,
  -borili ste se časno i pošteno i postigli neverovatan uspeh ! Vi ste u politiku ušli srcem,i tako samo nastavite ! Kruže priče da ćete vlast napraviti sa SNS ,ja se nadam da nećete izneveriti naše glasove jer da smo mi hteli SNS mi bi glasali za njih i oni bi pobedili a ne Vi ! Očekujemo svi od vas da poštujete volju birača,da budete jaki kao i do sada i nastavite bolje nego do sada !

 5. ГРАЂАНИ

  Молим Вас само да се не обрукате сада када смо вам дали поверење и не уступите власт људима који су у странци напредњака ,све остало се слажемо !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *