Sastanak MO SPS Sovljak

31. januara 2016.

Dana 29.01.2016.godine  održana je sednica MO SPS Sovljak. Sednici kojoj je prisustovalo oko 30 članova Mesne organizacije prisustvovalo je i najuže rukovodstvo OO SPS Bogatić, Nenad Beserovac predsednik OO SPS Bogatić, potpredsednici  Opštinskog odbora, dr Goran Makunčević i Anđelko Uglješić, sekretar IO OO SPS Bogatić, Ivana Đukić i predsednik saveta socijalističke omladine OO SPS Bogatić, Dalibor Ostojić.

Mesna organizacija SPS Sovljak je na ovoj sednici predložila da kandidat ispred njihove organizacije bude: Milica Perić Krajčinović, veterinarski tehničar, predsednica MO SPS Sovljak.

Predsednik OO SPS Bogatić, Nenad Beserovac ovom prilikom  istakao je da se svi moramo potruditi da lista naše Partije na predstojećim lokalnim izborima  i budući odbornički kandidati  za Skupštinu opštine postignu takve rezultate  koji će nam omogućiti da budemo nezaobilazni faktor u formiranju skupštinske većine na lokalnom nivou.

Predsednica MO SPS Sovljak istakla je da  je važno da u ovom periodu do izbora promovišemo  ideje i ciljeve naše Partije, kao i same kandidate i da Socijalistička partija Srbije ostvari dobar rezultat kako na lokalnim, tako i na parlamentarnim izborima.IMG_3200

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *