Sastanak MO SPS Klenje

22. januara 2016.

slike 053

Dana 17.01.2016.godine  u Klenju, održana je sednica MO SPS Klenje. Sednici MO SPS Klenje prisustvovalo je  50 članova MO SPS, kao i najuže rukovodstvo OO SPS Bogatić. Tema sastanka bile su,  pre svega predizborne aktivnosti Opštinskog odbora SPS Bogatić i same MO SPS Klenje, kao i utvrđivanje predloga  liste kandidata za opštinsku listu SPS za predstojeće lokalne izbore.

Mesna organizacija SPS Klenje jednoglasno je usvojila  i predložila Opštinskom odboru SPS Bogatić da kandidati ispred MO SPS Klenje budu:

  1. Dr spec.ginekologije Goran Makunčević, direktor DZ Bogatić
  2. Profesor sporta i fizičkog vaspitanja, Miloš Zorbić i
  3. Dipl. inženjer poljoprivrede, Aleksandar Popović.

Ovom prilikom Nenad Beserovac, predsednik OO SPS Bogatić istakao je da je pred nama najvažniji politički zadatak, a to je da ostvarimo odličan izborni rezultat, kako na lokalnim izborima, tako i na parlamentarnim. Takođe, što se tiče lokalnih izbora istakao da su ovo pre svega izbori za ljude, a ne Partije, da kvalitetnim kandidatima i radom možemo ostvariti dobar rezultat koji  bi nam omogućio da  i u narednom periodu budemo stožer i nosilac vlasti  u opštini Bogatić.

Aleksandar Popović, predsednik MO SPS Klenje istakao je da je zadovoljan radom Mesne organizacije, kao i time što se sve veći broj mladih uključuje u rad kako MO SPS Klenje, tako i OO SPS Bogatić i da se nada da će MO SPS Klenje ostvariti dobar rezultat na predstojećim lokalnim izborima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *